Oreste, păcăliciul islamist

Când nu se ocupă cu mutilarea ştiinţei sau cu speculaţia halucinatorie, acest Thales al filosofiei ezoterice de scara blocului aruncă în colo şi-ncoace cu tot soiul de afirmaţii bombastice. Deşi cea care m-a amuzat cel mai mult a fost catalogarea cu termenul "comunişti înapoiaţi" a celor care resping ipoteza cretină că mecanica cuantică ar confirma în vreun fel unele superstiţii omeneşti (a se citi "concepte ezoterice"), maestrul a comis-o din nou făcând o asemenea declaraţie că i-ar fi dăruit ayatollahului Khomeini bartai erecţia :

Am descoperit în Coran sensuri foarte profunde. Cred cu tărie că islamul vine ca o salvare pentru religia occidentală. Dacă nu ar fi fost islamul, nu ar fi existat renaşterea. Sunt mai multe lucrurile care unesc cele două popoare, decât cele care le separă. Simt o similitudine cu sufletul românesc. Ambele culturi ştiu să împrumute bune şi rele, oamenii sunt ospitalieri şi prietenoşi

Haideţi să tragem o ocheadă să vedem ce poate împrumuta civilizaţia europeană de la Islam.




Mda .....

Oreste, prietene, trezeşte-te ! Islamul nu este altceva decât o altă ideologie malignă care, pe lângă creştinism, a adus numai ură, dezbinare, ignoranţă, inapoiere şi multe alte minunăţii dinăstea. Singurii care au adus vreo schimbare în lumea asta (incluzând Renaşterea) au fost filosofii, oamenii de ştiinţă şi alţi gânditori liberi care s-au sculat împotriva dogmatismului criminal religios, au propus alte viziuni asupra lumii şi chiar mulţi dintre ei au plătit cu viaţa.

Ăştia sunt adevăraţii oameni care au condiţionat progresul şi cunoaşterea, datorită lor există ochelarii de pe mutra ta şi a mea şi datorită lor ai mijlocul de a-ţi transmite kitsch-ul ăla de emisiune, datorită acelor oameni extraordinari cărora, spre nenorocirea lor, le răstălmăceşti vorbele, descoperirile, iar apoi îi faci părtaşi la ideile tale imbecile. Iar când oamenii care n-au trecut prin cursurile de fizică din liceu ca tine (adică ca gâsca prin apă) şi chiar au băgat la cap ceva, dezmint faptul că fizica cuantică ar avea vreo legătură aiuristică cu inepţiile tale ezoterice, îi faci "comunişti înapoiaţi".

Jalnic.

5 comentarii:

  1. mda, cea mai mare "mantuire" sau cum dracu i zice, pe care l-a lasat islamul si ortodoxismul in tarile arabe respectiv romania, moldova, rusia, ucraina etc e saracia... la multi ani tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și pe mine mă enervează la culme când atribuie islamului meritele pentru cei ce au folosit metoda științifică și care, din întâmplare, se aflau în spațiul dominat de islam, de parcă metoda științifică ar fi invenția islamului sau a coranului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte sa vorbiti aflati ceea ce inseamna cu adevarat Islamul, nu va luati dupa ideile preconcepute sau impuse de lumea occidentala!!!! Crestinii au fost si eu ramas de mii de ori mai barbari decat imaginile pe care le aratati! Ca sa nu mai vorbim de nedreptatile Vaticanului!!!!!!!!!! Oreste are dreptate! Am citit Coranul, chiar si in LImba Araba deoarece am studiat aceasta limba si pot spune ca este cea mai frumoasa carte sfanta pastrata identic asa cum a fost dictata de Muhammad (Pacea sa fie asupra lui) !!! NU mai vorbiti cand nu cunoasteti sau cand aveti idei preconcepute pentru ca informati gresit!!! Pacat ca in Romania noastra nulitatile conduc si aceasta este inca o dovada! Oreste este un om extraordinar, cult, un mason de grad inalt si o personalitate importanta pentru Romania la valoarea culturii pe care o are! Sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  4. O să vă răspund pe larg într-un articol viitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare foarte bine ca ai fost in stare sa citesti povestile a la 1001 de nopti ale pedofilului direct in araba.
    Si ca ti se pare frumos ca dumnezeul tau allah m-a facut pe mine infidelul doar cu menirea sa fiu carne de tun pentru tine. Caci singura ta garantie sa intri in raiul musulman este sa mori omorand la necrediciosi ca mine. Imi pare bine ca iti place cartea care trateaza capacitatea mentala a unei femei egala cu cea a unui caine. Probabil ca te bucuri ca dupa primavara egipteana, una din noile legi propuse de fratii tai musulmani este sa faca obligatorie mutilarea sexuala a fetitelor.
    Carticica ta este tot atat dictata de Dumnezeu cat este dictata de mine. De ce califul usman a ars celelalte variante ale coranului, daca carticica ta nu s-a schimbat pana acum? De ce toate versurile care sunt cu intentie mai pasnica au trebuit sa fie eliminate? allah nu stia ca o sa le schimbe? Cand muhammad avea viziuni, facea spume la gura si vorbea cu voce de camila. In crestinism noi spunem ca avea nevoie de un exorcist!

    RăspundețiȘtergere