Religiile - toate sunt la fel

Fie că adepţii lor se numesc creştini, musulmani, mormoni sau oricum altcumva, ele se bazează pe aceeaşi gândire magică şi iraţională. Credibilitatea se rezumă exclusiv la dublul stadard pe care îl comite credinciosul de rând, care îşi consideră religia lui mai credibilă şi mai realistă în comparaţie cu celelalte, pe când privite în ansamblu, sunt toate o apă şi-un pământ.



Oameni buni, fiţi obiectivi !

3 comentarii:

  1. Eu zic sa mai citesti si sa te mai informezi dar nu de pe youtube.... Inainte de a-i influenta pe alti... alti = ma refer cei ce stiu ce doar ce e la tv, in presa, pe youtube si ce mai zice vecinul....

    RăspundețiȘtergere
  2. Poţi să fi mai explicit(ă) şi să-mi spui clar de unde ar trebui să mă informez ?

    Cât despre influenţare, chiar nu văd ce e rău în asta. Chiar nu văd ce poate fi dăunător în a încuraja oamenii să-şi privească critic sistemul de credinţe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Informatia ori este corecta ori nu este, irelevant de unde vine. Nu este corecta doar pentru ca sta scrisa intr-o carte groasa precum nu este incorecta pentru ca este intr-un videoclip pe youtube. Informatia se valideaza prin dovezi si ulterior acea informatie poate fi prezentata ca o lucrare exhaustiva sau ca un rezumat destinat incepatorilor daca este un subiect mai greoi sau extins.

    RăspundețiȘtergere