Adevărul gol-goluţ

Într-o ţară în care biserica face orice îi stă în puteri ca să distrugă spiritul critic şi să muşamalizeze realitatea, nu este de mirare că există un grup compact de oameni care iau iniţiativă împotriva intoleranţei şi a mâncătoriei de căcat. Ăştia suntem noi, ateii.

De o vreme bună, dinspre BOR vin cele mai mincinoase şi mai infecte calomnii aduse vreodată la adresa ateilor români conform cărora ateu = stalinist. De ce este treaba asta atât de scandaloasă ? Pentru simplul fapt că ne aşteptam la faza asta de la oricine altcineva decât de la nişte foşti colaboratori cu Securitatea şi cu regimul comuinist care dau din coate în prezent să-şi nege trecutul.

Fără alte vorbe, vă prezint capodopera lui zergu, un video despre colaborarea fructuoasă dintre BOR şi regimul comunist :



În ciuda minciunilor conform cărora ortodoxia ar fi fost aprig persecutată, se pare că adevărul a ieşit totuşi la suprafaţă, în ciuda faptului că este contrar celor spuse de cei ce se pretind a fi locţiitorii celui care ar fi spus Eu sunt Advărul.

Pentru fanaticii ortodocşi : îndrăzniţi să doborâţi filmuleţul şi veţi stârni o adevărată furtună. Nu cred că aţi vrea ca vreo câteva sute de persoane să-l posteze pe alte sute de site-uri.

2 comentarii: