Moartea unui zeu iubitor




Atenţie ! Acest articol conţine materiale şocante, vizionarea lor se face pe propria răspundere.


Vreau să încep acest articol prin a mulţumi creştinilor. Da, oiţele Domnului, vreau să vă mulţumesc pentru simplul fapt că daţi sistematic dova
dă de iraţionalitate şi că arătaţi că acel zeu atotînţelegător şi iubitor pe care îl veneraţi este un monstru mai mare decât toţi zeii malefici pe care i-a născocit omenirea de-a lungul timpului. Vreau să vă mai multumesc pentru chiflele aberante pe care le scoateţi atunci când vă este prezentat un lucru care intră în contradicţie cu credinţele voastre şi dogmele religiei voastre. Vă mulţumesc pentru faptul că de fiecare dată când daţi dovadă de gândire ilogică sfârşiţi, fie că vreţi sau nu, prin a confirma cele spuse de partenerii de dezbatere (nu cred că aş fi devenit ateu dacă nu urmăream un număr de dezbateri creştini-atei).

Cel mai potrivit exemplu este modul în care justificaţi cazurile
de boli congenitale. Chiar nu ştiu cum să caracterizez acest mod, inuman sau caraghios. Pe lângă faptul că acestea sunt o dovadă clară împotriva "liberului arbitru", voi mergeţi mai departe, invocând păcatele părinţiilor sau a unuia din ei ca fiind cauza acestor oribilităţi. Vreau să văd şi eu ce păcat invocaţi ca să justificaţi morţile a doi copii care nici nu au apucat să se nască ca în cazul ăsta :


Ce păcat al unui părinte a putut să conducă la acest amalgam de membre, care după concepţia voastră, a avut un suflet şi a murit ? N-ar fi trebuit să răspundă vinovatul la Judecata de Apoi ? De ce a trebuit Dumnezeu să-şi verse nervii pe acel biet suflet ? Întrebări fără răspuns pe care nu ştiţi cum să le mai eschivaţi. Trebuie să mai n
otez faptul că dacă o femeie face avort, ea este făcută în toate felurile, însă dacă embrionii mor fără nici un fel de intervenţie exterioară, voi daţi din umeri şi găsiţi cine ştie ce justificare cretină : Acei embrioni au murit pentru o anume cauză, pe care o ştie Dumnezeu, numai că noi nu putem s-o ştim, va trebui să ne încredem în Dumnezeu deoarece totul face parte din Planul Lui.

Pentru o cauză !?! Ce anume urmăreşte Dumneze
u ăsta de are nevoie de embrioni morţi ? Cauza este doar în capul vostru, aveţi nevoie de ceva prin care să motivaţi indiferenţa cu care tratează cazurile acestea. Cineva care face treburile astea ca să-şi îndeplinească un scop anume nu este atotiubitor şi atotînţelegător, este un psihopat infanticid şi nu o face pentru un scop mistic, teleologic, o face pentru satisfacţia lui morbidă.

Aş da orice să ştiu ce vă trece prin cap când vedeţi pozele următoar
e :



Dacă un psihopat ar face treburile astea într-un laborator, toţi aţi sări ca arşi, v-aţi sensibiliza şi aţi deveni pe moment umanişti, însă dacă autorul este Dumnezeu, brusc vi se pare că aceste grozăvii sunt justificate, că de,
cum putem să avem tupeul să-l judecăm pe Dumnezeu, doar el urmăreşte un plan divin. Chiar dacă şi dezaxatul şi Dumnezeu fac treburile acestea pentru plăcerea lor bolnavă, al doilea este scuzat pur şi simplu şi primul este condamnat.

O gândire foarte raţională. Bravo !

Îmi termin aici monologul şi vă mulţumesc pentru poziţia pe care o adoptaţi. Dacă stau bine şi mă gândesc, faceţi chiar ceva bun : atitudinea voastră ademeneşte tot mai mulţi oameni deschişi la cap către ateism. Termin articolul şi vreau să spun că mă simt nasol, mi-e o greaţă teribilă, o să vomit în mod sigur dacă mănânc ceva. Dar nu sunt sigur care este cauza acestei stări. O fi ceva ce am mâncat şi nu mi-a priit ? Or fi imaginile de mai sus ? O fi gândul că mulţi dintre voi când vedeţi astfel de oribilităţi vă faceţi semnul crucii şi rostiţi Domane-ajută ? Sau o fi mânia zeului vostru sadic ?

47 de comentarii:

  1. Apropo de asta, google-este cazul oribil si teribil si cum mai vrei tu sa-i spui al Juliannei Wetting...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este de fapt Juliana Wetmore, o ştiam de mult timp dar nu ştiam că o cheamă aşa. Anyway, este o poveste extrem de tristă şi cine nu a auzit trebuie neapărat să se documenteze.

    http://julianawetmore.net

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cand ma uit la poze din astea ma gandesc la mutatii genetice - nefolositoare.
    De exemplu eu sunt nervos ca n-am patru maini. Pai iti dai seama ce puteam sa fac cu alea? Cel putin as fi aratat la fel de cool ca zeita Kali.

    RăspundețiȘtergere
  4. Creația e în suferință până la o vreme. Suferința vine din cauza păcatului sau mai bine zis, potrivit sfinților părinți, al activităților iraționale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. "Creația e în suferință până la o vreme."
    Şi se pare că tu nu ai nici o problemă cu faptul că zeul tău comite grozăvii din-astea. Să-l mai aud pe unul că vorbeşte despre "moralitatea" creştină !

    "Suferința vine din cauza păcatului sau mai bine zis, potrivit sfinților părinți, al activităților iraționale."
    Mersi şi ţie că arăţi cât de cretine sunt concepţiile voastre creştine cu care aţi fost spălati pe creier : )
    Cineva care omoară embrioni sau copii, pentru un scop sau altul, este un monstru, iar voi nu vă daţi seama cât de ridicoli sunteţi de fiecare dată când justificaţi treburile astea în numele lui Dumnezeu.

    Cât despre activităţi iraţionale, voi ăştia care ţineţi post, vă duceţi la biserică săptămânal şi pupaţi mecanisme de tortură antice în miniatură, ciocu' mic !

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim

    Vă apreciez şi vă mulţumesc pentru implicare, dar înjurăturile nu sunt necesare. Dacă face un pas greşit, nu mai pupă nici un comentariu pe blog-ul ăsta : )

    RăspundețiȘtergere
  8. Imaginile sunt cu adevarat socante, nu am ce comenta, cine a facut asta a fost intradevar un monstru insa unele sunt cauzate si din vina rasei infecte a oamenilor. De exemplu stii si tu cate tragedi si mutatii au fost cauzate de bomba de la Hiroshima si Nagasaki. Nu poti da vina pe Dumnezeu pentru ca la evenimentele astea suntem numai noi de vina. Evident sunt destule cazuri in care exista mutatii fara ca parintii sa fi intrat in contact cu radioactivitatea. Aici deja pare a fi o mana sadica "divina" , asta in caz ca ar exista.

    RăspundețiȘtergere
  9. intr-adevar, nu poti da vina pe mnezo pentru ca nu exista :)
    ideea aci e alta si ii vizeaza pe cei care cred, venereaza si legitimeaza o chestie omnipotenta capabila si chiar willing sa asambleze asa fiinte si in plus suficient de aroganta incat sa-si acorde titlul de arbitru al moralitatii.

    RăspundețiȘtergere
  10. adevarul e la mijloc18 septembrie 2010 la 10:28

    De gemenele(siameze) Anastasia si Tatiana Dogaru se mai stie ceva?Ca n-am mai auzit nimic pe la tv.Au reusit pana la urma sa le separe?Cum s-a soldat operatia?Sau voia Domnului e sa ramana asa cate zile or mai avea de trait,ca rasplata pentru pacatele lor,ale parintilor si ale @#$%^& mai stie cui?

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu siguranta ca respectivii au fost ateisti intr-o viata anterioara!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am fost deosebit de impresionat/socat de imaginile prezentate. Natura face astfel de experimente destul de frecvent. Asta nu inseamna ca nu am o intelegere/compasiune (sincera) pentru persoanele/familiile implicate!
    Ce m-a socat MULT MULT mai MULT e nemernicia lui Adi! Ca sa intelegeti mai bine ce vreu sa spun cititi articolul (cu comment-urile aferente): http://www.luminasfanta.com/2010/10/13/despre-nimic-si-viata-de-apoi/

    Idiotul asta scarbos (Adi) doreste doar publicitate!...

    RăspundețiȘtergere
  13. @Anonim : Perfect de acord. Şi mai are tupeul să spună că creştinii sunt superiori din punct de vedere moral. Narcisismul împletit cu creştinismul se pare că a dat roade la el.

    RăspundețiȘtergere
  14. Crestin esti tu!
    N-am spus ca crestinii sunt superiori cuiva... ci doar ca ateistii sunt inferiori tuturor celorlalti :)
    Eu nu am niciun fel de compasiune pentru idiotii care se apuca sa faca copii! E ca si cum un soldat care se duce la razboi se vaita apoi ca a fost ranit!
    Anonim, imi sugi pula.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lol, lasă speculaţiile tembele. Nu ai cum să etichetezi un om ca fiind creştin dacă nu crede în existenţa unui evreu sonat care a murit pentru "păcatele" noastre acum 2000 de ani.

    "... ci doar ca ateistii sunt inferiori tuturor celorlalti"
    Celorlaţi incluzând şi pe creştini. Thank you for proving my point.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu ai cum să etichetezi un om ca om doar pt ca crede ca a evoluat din maimutoizi.
    Ateistii sunt intamplator inferiori crestinilor (dupa principiul celui mai mic rau)... cam in genul in care zici ca stelistii sunt mai putin tigani decat rapidistii; desigur ca pot fi si exceptii, dar asta nu inseamna ca nu sunt tigani :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate ca tu ... scriitorule esti mai destept decat Albert Einstein. Uite aici explicatia pentru toate nelamuririle si indoielile tale . De asemenea , oile ratacite care au postat aici le recomand sa urmareasca demostratia lui Einstein asupra divintatii.

    -Daca Dumnezeu a creat tot ce exista pe acest pamant , inseamna ca Dumnezeu a creat si RAUL ! Prin urmare , dumnezeu este RAU !
    FALS !

    Exista Intuneric ?
    Intunericul nu exista , intunericul este de fapt absenta luminii !

    Exista Frig ?
    Frigul nu exista , este de fapt absenta caldurii !

    Exista RAU !!
    Raul nu exista , raul este de fapt absenta lui Dumnezeu . Absenta Lui din viata , din sufletele si din inima voastra !

    Urmariti link-ul pentru demonstratia completa.
    http://www.youtube.com/watch?v=YoIDjj86fwI&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mai mânca căcat, faza cu Einstein este o minciună cre(ş)tinoidă de cea mai joasă speţă, de uşa cortului şi coada sapei.

    Einstein a spus clar că ideea de zeu implicat i se pare o copilărie, aşa că las-o mai subţire cu propaganda asta mincinoasă de birt.

    În al doilea rând, Einstein era pur şi simplu prea inteligent să emită o tâmpenie dinasta pe care o mai vezi doar la fanaticii creştinoizi semidocţi.

    Întunericul şi frigul sunt doar percepţiile noastre subiective, nu-s nici pe departe nişte lucruri de sine stătătoare.

    Absenţa luminii ? Haha ! Şi când este întuneric beznă tot există nişte fotoni care se izbesc de ochii tăi.
    Frigul ca absenţă a căldurii ? Lol ! Frigul este tot căldură, mâncate-ar tata de fizician. Dacă nu ştiai, căldura în sens fizic (nu religios sau orestian) este schimbul de temperatură dintre două sisteme.

    Cum pana mea să fie un schimb lipsa altui schimb ?

    Răul, absenţa lui Dumnezeu ? LOOOOL ! Asta se numeşte circulus in probando. Arată tu mai întâi că Dumnezeu există şi pe urmă mai stăm de vorbă despre lipsa cui e : )

    P.S. Vezi că Dumnezeu al tău din biblie este un maniac psihopat. Dacă ar exista răul într-o formă de sine stătătoare, cu siguranţă că el ar fi acela.

    RăspundețiȘtergere
  20. Desi argumentarea e puerila, are dreptate sub cel putin 1 aspect: caldul si frigul nu sunt stari fizice, ci stari subiective. Tie iti este frig, nu afara este frig. Altuia poate nu ii este frig cand tie iti este frig.
    Apoi, in cel mai intunecat colt din Univers, unde nu a ajuns niciodata lumina... o fi frig de moarte, dar nu e nimeni sa il simta (desigur, stelele si alte corpuri astrale nu au capacitatea de a experimenta subiectiv caldura respectiva; in opozitie, insa, ai putea imagina o fiinta constienta careia sa ii fie cald aproape de 0 absolut)! Deci putem concluziona ca caldura nu exista acolo... nu pentru ca acolo este frig, ci pentru ca lipseste cu desavarsire o experienta constienta care sa certifice acel lucru!

    RăspundețiȘtergere
  21. Aaa, deci aşa se numesc argumentările care nu conţin echivocări şi divagări, puerile ! : )

    RăspundețiȘtergere
  22. De parca dinozaurii carora le cresc aripi si pene, incep sa zboare, devin pasari, apoi se plictisesc de zburat si devin mamifere... e altceva decat fantezie puerila!

    RăspundețiȘtergere
  23. De parcă basmele cu zei care apar ca din magie de nicăieri şi făuresc lumi ex nihilo sunt altceva decât fantezii puerile.

    Ce să mai spun despre versiuni straw man ale teoriei evoluţioniste... : )

    RăspundețiȘtergere
  24. Lasa "dualismele"...
    Orice teolog serios nu sustine creatia ex-nihilo, ci... principiul emanatiei - in fond lumea materiala este clar iluzorie, deoarece materialismul prezinta contradictii fundamentale ireductibile.
    Dar cu pestii carora le cresc plamani si picioare cum e? Dar cu aparitia miraculoasa a vietii in borsul primar :)
    Uite si una simpla: stramosul comun al omului si cimpanzeului avea maini mai lungi sau picioare mai lungi? Daca avea maini mai lungi, atunci cum a evoluat in om, iar, daca avea picioare mai lungi, atunci cum a evoluat in cimpanzeu?

    RăspundețiȘtergere
  25. Mda, eram sigur. Eşti atât de limitat încât eşti redus la a folosi argumente din ignoranţă şi reduceri la ridicol : )

    RăspundețiȘtergere
  26. Si cu extraterestrii cum ramane?
    Evolutionistii invata stiinta la Hollywood :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Creaţioniştii învaţă "ştiinţă" din culegeri de basme numite "cărţi sfinte" şi apoi halucinează tot felul de grozăvii deoarece relitatea nu se potriveşte cu pamfletele alea pe care îşi bazează credinţa.

    Începe să mi se facă milă de voi : (

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu nu înțeleg de ce îi mai permiți individului ăla să-și facă reclamă la tine pe blog. Pentru el la asta se reduce totul.

    RăspundețiȘtergere
  29. De ce nu ? În fond, asta a fost una din principalele chestii care m-au îndreptat spre ateism - faptul că religioşii bat câmpii şi nu au nimic concret de zis şi eschivează în mod penibil întrebările care le sunt adresate.

    RăspundețiȘtergere
  30. Esti ateu, ok. Simti ca cei din jurul tau ar trebui sa stie asta? Simti nevoia sa demonstrezi ca un ateu e superior crestinilor? Sau tu te folosesti de aceste imagini ca sa dovedesti ca Dumnezeu nu exista si astfel ii luminezi pe crestinii cu mintea lor ingusta...Nu inteleg care e scopul; pentru toti ateii, nu vad cu ce sunteti mai valorosi fata de cei ce cred, chiar de credinta lor e iluzorie. Faptul ca voi nu credeti nu ajuta cu nimic lumea. Ceea ce e ciudat e ca voi cereti o explicatie unui Dumnezeu in care nu credeti :

    "De ce a trebuit Dumnezeu să-şi verse nervii pe acel biet suflet ?"
    Prin faputl ca nu credeti parca puneti toate in carca crestinilor: "unde e Dumnezeul tau, de ce lasa copii nevinovati sa moara?" voi nu aveti nimic de explicat, pt ca voi nu credeti, si atunci de ce se intampla toate nenorocirile si e datoria cui sa le elimine?

    RăspundețiȘtergere
  31. "Simti ca cei din jurul tau ar trebui sa stie asta? Simti nevoia sa demonstrezi ca un ateu e superior crestinilor?"
    Nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Acest articol este doar un răspuns la propaganda sentimentală religioasă.

    "Sau tu te folosesti de aceste imagini ca sa dovedesti ca Dumnezeu nu exista si astfel ii luminezi pe crestinii cu mintea lor ingusta"
    Nu, vreau doar să văd dacă teiştii au vreo justificare pentru trebile astea deoarece sunt în totală contradicţie cu existenţa unui zeu iubitor.

    "nu vad cu ce sunteti mai valorosi fata de cei ce cred, chiar de credinta lor e iluzorie."
    Faptul că nu credem în nişte fantasmagorii antice nu îţi spune chiar nimic sau crezi că nu există nici o diferenţă între halucinaţie şi luciditate ?

    "Faptul ca voi nu credeti nu ajuta cu nimic lumea."
    De acord, dar faptul că lumea a crezut a provocat o grămadă de chestii negative de-a lungul timpului. Numai pe perioada inchiziţie au fost făcute frigărui o grămadă de minţi sclipitoare şi am fi fost mult mai departe dacă ar fi fost lăsaţi în durerea lor.

    "Ceea ce e ciudat e ca voi cereti o explicatie unui Dumnezeu in care nu credeti."
    N-ai înţeles deloc. Noi cerem explicaţii ca răspuns la aserţiunile religioase iar stimabilii valsează pe lângă ele tot timpul.

    "Prin faputl ca nu credeti parca puneti toate in carca crestinilor: "unde e Dumnezeul tau, de ce lasa copii nevinovati sa moara?"
    Nu văd ce este atât de deplasat în a cere o justificare.

    Sper să te fi lămurit.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu e nimic deplasat in a cere o justificare, dar incearca sa gasesti una tu...presupunand ca Dumnezeu nu exista. Adica de ce ai cere o justificare doar crestinilor?

    Ceea ce ma deranjeaza e ca ateii trebuie musai sa traiasca manifestandu-si opozitia fata de crestini. Nu ne simtim in largul nostru daca ceilalti cred altfel decat noi; evident, EI sunt cei ce se inseala.

    Pe de alta parte stiu ca si crestinii incearca o convertire a celor " rataciti" . Pentru mine e un subiect incheiat. Nimeni nu va renunta la principiile lui in urma unor discutii.

    RăspundețiȘtergere
  33. http://www.youtube.com/watch?v=m3oK4vwSfyo&feature=channel

    Mai bine ne concentram pe ce e frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  34. Citeşte mai bine primul comentariu pe care ţi l-am adresat. Nu prea îmi place să zic acelaşi lucru de două ori.

    RăspundețiȘtergere
  35. Religia spune că virgulă copiii plătesc pentru păcatele săvârşite de părinţii lor...cu cât mai grave păcatele, cu atât mai grave pedepsele asupra copiilor.

    Ştiu cazul unui om care a jefuit o biserică în tinereţe...şi ghici ce : a avut parte de o fetiţă cu un grav handicap...

    RăspundețiȘtergere
  36. Ahaa, deci marele zeu impotent care aude milioane de rugăciuni simultan -Now that's what I call broadband !- nu e în stare să pedepsească individul, ci doar pe copilul său. Ce terminat ! Exact ca rataţii care se dau mari bătăuşi şi bat numai fete în schimb.

    RăspundețiȘtergere
  37. Cat de prost e dobitocul ala cu Einstein. Cat de ignorant, cretin, imbecil, si prost :) Einstein va da la muie, cre(s)tinilor, se caca pe voi si pe religia voastra de retardati.

    http://religionisforretards.blogspot.com/2011/11/einstein-smeinstein.html

    RăspundețiȘtergere
  38. Apropo cre(s)tinilor: daca omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu...si dumnezeu e bun...atunci cum pula mea se face ca exista oameni rai ?? Hopa! Sah mat retarzilor. Oricum voua va da sah mat si un copil de gradinita, la cat sunteti de oligofreni :>

    RăspundețiȘtergere
  39. R4dhu e exemplul tipic de credincios retard :>

    RăspundețiȘtergere
  40. "Religia spune că virgulă copiii plătesc pentru păcatele săvârşite de părinţii lor...cu cât mai grave păcatele, cu atât mai grave pedepsele asupra copiilor."

    Religia..adica niste oameni. Mai precis niste ciobani retardati din epoca bronzului care-si spargeau capul cu pietre. Ca asa zicea domnu' zeu!

    "Ştiu cazul unui om care a jefuit o biserică în tinereţe...şi ghici ce : a avut parte de o fetiţă cu un grav handicap..."

    Ass...si ce vina are fetita lui ca ta-su a jefuit o biserica in tinerete, retardule ?! Cam cat de imbecil sa fii sa crezi ca e "normala" o astfel de situatie ? Tie ti se parea normal ca doamne-doamne sa te pedepseasca pentru ca maica-ta e curva, de exemplu ? Sau pentru ca taica-tu a mers la curva de ma-ta si te-a facut pe tine ?

    RăspundețiȘtergere
  41. Tie ti se parea normal ca doamne-doamne sa te pedepseasca pentru ca maica-ta e curva, de exemplu ? Sau pentru ca taica-tu a mers la curva de ma-ta si te-a facut pe tine ?

    =))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  42. R4dhu, copil retard, Mussolini a avut pacate ?! Inteleg ca n-a avut nici un pacat, din moment ce fiica-sa s-a nascut perfect sanatoasa, si are o viata foarte frumoasa si implinita.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Alessandra_Mussolini

    RăspundețiȘtergere
  43. Cat despre fata care s-a nascut fara fatza, aia n-au auzit de avort ?! Sau macar de..eutanasie ? (ma refer
    cand s-a nascut si au vazut ca nu are fata) Cat cat de handicapat mintal sa fii sa chinui un copil in halul
    acela ? Pun pariu ca parintii ei sunt crestini, cacatolici mai exact, si de aia n-au facut avort. Ca stiti cum e, voia
    lui Dumnezeu..e voia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  44. Hmmmmm , Cernobal , este un exemplu destul de bun :)

    RăspundețiȘtergere