Trist, dar adevărat


Trist, dar adevărat este faptul că unii, după 20 de ani de la iesirea din comunism încă mai cred că România este Stat Naţional Legionar.

De ce zic asta ? Cu o zi înainte am văzut următorul comentariu la adresa mea pe TLP, acolo unde mi se cita din articolul Cleopa Reloaded, unde un distins domn, cu un expresiv chip al lui C.Z.Codreanu ca avatar, afirma următoarele :

Am si eu o intrebare adresata celui care are acest blog:Prietene,cum reusesti ca in fiecare zi sa fi atat de dobitoc?!Prostia ta depaseste orice fel de limita.

Din moment ce nu postez zilnic pe blog, eram în dilemă dacă se referea la mine sau la TLP. În caz că îmi zicea că se referea la mine, l-am avertizat că o să-i răspund cu aceaşi monedă, aruncând cu rahat în figura istorică a Căptinalului & Co.

Care e dobitocul de care vorbeşti, eu, care am scris articolul sau TLP, care m-a citat ? Zi-mi că poate îi iau pe făraş într-o postare viitoare pe legionarii tăi împuţiţi.

Ei bine, azi m-am trezit cu jigniri (de care nu mă plâng) dar şi cu ameninţări (răspunsuri la articolul cu Cleopa).

Amice,nu-mai imi trimite mailuri in care dai dovada de accese puternice de isterie.Dobitocul,erai chiar tu.Se pare ca te prinzi cam greu,paranoia este de vina?!?Cantitati neglijabile ca tine se gasesc la tot pasul.

Aceleaşi argumente ad hominem de care m-am săturat până peste cap. În plus am găsit de două ori aceaşi speculaţie cretină aiurea-n tramvai cum că eu i-aş fi trimis acestui individ anumite mail-uri cu conţinut imoral.

Pe viitor,te rog sa numai imi trimiti mailuri care frizeaza ridicolul.

Într-un final, însă, el a decis să cedeze.

Esti liber sa scrii tot ce doresti.De un om nebun trebuie sa-ti fie mila,saracul de el fara voie face anumite lucruri.

Nu-i nimic domnule Xulescu, the feeling is mutual. Al doilea ipochimen a luat o poziţie mai diplomată, dar şi mai vehementă.

Pe viitor ai grija sa-ti controlezi limbajul.Iti spun acest lucru din postura unui jurist.Daca pe acest blog,va aparea ceva defamiator,injurios sau calomnios,la adresa "imputitilor de legionari",ne rezervam dreptul de-a te actiona in judecata."Gardul de Fier" este administrat de catre mai multe persoane.

Ce delireză acesta despre blogul lui (lor), chiar nu ştiu. Prin acel epitet, eu m-am referit exclusiv la Garda de Fier, acea organizaţie politică de extremă dreaptă condusă de C.Z.Codreanu, nu la Noua Dreaptă, nu la ei sau oricine altcineva, dacă ei se identifică ca fiind legionari, treaba lor, dar să nu mai vină aici cu imbecilităţi din-astea.

Şi care e treaba puiuţilor cu judecata ? Nu acceptaţi critica ? Dar faptul că un coleg de-al vostru m-a făcut dobitoc şi prost ante hoc, se justifică cumva ? Vă înţeleg, aţi vrut să-l răzbunaţi pe Cleopa.

Ei bine, ascultaţi aici : nu mă leg de niciunul din voi, este treaba voastră ce faceţi cu vieţile voastre.

Dar ..........

Scuip pe portretele legionarilor voştri, de la Codreanu şi Sima până la cel mai neînsemnat activist.

Scuip pe ideologia legionară, la fel de monstruoasă ca cea stalinistă, şi care a provocat nu ştiu câte omoruri în numele zeului vostru de grotă şi al "neamului".

Scuip pe valoriile şovine şi ultra-naţionaliste de doi bani care nu fac altceva decât să ne trimită în Evul Mediu.

Dar n-o să scuip pe voi, că-mi sunteţi dragi şi vă iubesc. : )

Chiar dacă vă iubesc din toată inima, sunt dezamăgit că recurgeţi la asemenea tertipuri ieftine. Cât de jos trebuie să te situezi ca să ameninţi cu cenzura pe cineva care te critică. Oricât de mult aţi tânji după vremurile bune, în care legionarii comiteau asasinate pe stradă şi scăpau basma-curată, trebuie să conştientizaţi faptul că nu mai trăim sub autoritarism, ci în democraţie, unde fiecare este liber să se exprime cum vrea.

Mi-ar plăcea să mai vorbesc, dar totuşi pun punct aici.

Cu sinceritate, Adrian

P.S.: Dacă tot nu vă place, reclamaţi-mă la Curtea Supremă şi dacă tot sunteţi acolo, reclamaţi-mă că scuip şi pe portetele lui Hitler, Torquemada, Ceauşescu ... etc.

4 comentarii:

  1. ala a fost jurist la CAP ma, n-ai de ce sa-ti faci griji.

    si ontopic, slobozesc si eu ceva pe czc si ai sai fanboys.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata inteligenta razbate din acest articol! Vezi ca o sa faca recul slobozu' si tot la tine pe fata o sa ajunga! Sunteti handicapati cu acte-n regula, bai! Sictir!

    RăspundețiȘtergere
  3. Câtă inteligenţă de curtea şcolii răzbate din ad hominem-urile tale, anonime.

    Handicapaţi cu acte ? Lol, ce rateu. Aceaşi mentalitate comunistă pe care legioanarii o justificau prin "Deus vult !". Oricine nu este de acord cu noi, este împotriva ordinii fireşti ale lumii, deci implicit împotriva lui Dumnezeu, deci trebuie să moară ! Nu vă e puţintică ruşine, mă hahalelelor ?

    Însă vă mulţumesc din toată inima că arătaţi lumii ce este de fapt ideologia voastră ultra-naţionalist-ortodoxă, imbecilitatea la apogeu, mână-n-mână cu extremismul. Nu sunteţi cu nimic mai superiori talibanilor sau membrilor Hamas.

    Cât despre Dumnezeu, încă arătaţi cât de jalnic este susţinând că voi sunteţi cei ce îi îndeplinesc voia. Nu poate omnipotentul vostru zeu de doi bani să se facă auzit prin ceva consistent decât prin nişte tineri neîmpliniţi ca voi, cu naţionalismul în vine, care tânjiţi după totalitarism şi care îl idolatrizaţi pe un criminal nenorocit ?

    Creştinismul ortodox şi naţionalismul o să moară din cauza oamenilor ca voi, care habar nu aveţi cât de ridicoli sunteţi priviţi dintr-o prismă modernă.

    Vă credeţi mari eroi prin faptul că mai ţineţi în viaţă nişte pseudo-valori de toată jena.

    V-am pupat pe portofel, sictir, băi băieţi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am intalnit in Cluj multe astfel de stencil-uri. Vorbim defapt de masculii isterici de la Noua Dreapta, victime stereotipice ale indoctrinarii nationaliste. Nu prea ai ce sa le faci, decat sa nu iei in serios; ceea ce e usor.

    Am fost sa vad marsurile lor prin oras, si de obicei sunt mai putini ca angajatii din mass-media. E circ. Nu rade lumea de ei acolo, dar dupa ce se termina incep glumele cu prosti.

    Ei se cred razboinici pentru patrie, viitori eroi, si defapt sunt doar niste baieti imaturi care se dau mari si tari ca sa impresioneze fetele si sa se simta ei "barbati", probabil fiindca sufera de insecuritate emotionala serioasa. E un comportament atat de primitiv incat se observa la mii de specii de animale, nu doar mamifere.

    In general aceste specimene isi revin dupa ce scapa de virginitate sau isi gasesc un loc de munca (ambele scad insecuritatea emotionala). Nu prea vei vedea adulti care se comporta ca ei, decat, cei care poarta robe sau practica demagogia in politica.

    RăspundețiȘtergere