Salvarea este Iisus !

Disclaimer : Acest articol conţine o cantitate imensă de sarcasm. Sub nici un fel nu promovez ideile prezentate.


Dacă citeşti articolul ăsta, mai mult ca probabil eşti un spurcat de ateu, fără absolut nici o urmă de vreun simţ moral. Gol pe dinăuntru, cu un spirit în paragină, la fel de probabil că socializezi cu apostaţi, păgâni şi alte categorii de blasfemiatori, cu care ponegriţi numele Domnului nostru Iisus Hristos cu perversitate diavolească. 24/7 trăieşti numai pentru plăcerea ta, cu creierul îmbibat în dogmele darwinism-ului social, negând clipă de clipă existenţa Domnului Dumnezeului nostru, Cel de viaţă Făcătorul.

Ei bine, te paşte pierzania, ateule ! Te pasc caznele cele veşnice şi scrâşnirea dinţilor, acolo unde sunt lacuri de foc şi de pucioasă ! Te paşte afuresenia veşnică din pricina blasfemiilor crunte împotriva Sfintei Treimi şi a credinţei în religia evoluţiei şi în rătăcirea omului modern numită "fizica particulelor". Sper că îţi dai seama, păcătosule de conseciinţele groaznice ale acestui stil destrăbălat de viaţă. De aceea îţi ofer drumul către viaţă veşnică în ceruri, unde să stai de-a dreapta Tatălui :

Renunţarea la doctrinele demonice ale scepticismului, a ştiinţei şi a gândirii critice, şi a primirii în inima ta pe Domnul nostru Iisus Hristos, salvatorul omenirii.

Şi numai ca să-ţi demonstrez, o ateule, puterea fiului Domnului, care a decis să rămână cu noi pâna la sfârşitul veacurilor, o să îţi arăt dovezi :

Precum şti tu foarte bine, Biserica Ortodoxă Română, cea care a ţinut neschimbată învăţătura lui Iisus şi pe care a protejat-o de erezii, este ajutată de stat prin ajutoruri băneşti semnificative. Ce ar trebui să spună asta ? Acest fapt arată cât de mare este sfântul Dumnezeu, cinstit să-I fie numele. Prin faptul că în aste timpuri de criză şi când corupţia sufocă bunăstarea credincioşilor, bunul Dumnezeu i-a convins pe politicieni să ajute într-atât de mult biserica, este o dovadă a puterii lui incontestabile şi a iubirii lui pentru noi.

Desigur că unii ateişti afurisiţi au folosit acest lucru în lupta lor diavolească pentru a institui statul lor secular cu aşa zisele lor valori. Însă adevărul este că ei vor să impună statul totalitar-poliţenesc-comunist, împreună cu născocirile lor satanice (umanismul, libertatea de credinţă ... etc.). Avem dovezi că ei fac parte din conspiraţia internaţională comunisto-iudeo-masonică şi că ar fi nişte propotenţi ai cipurilor Anticristului ! HUO, spurcaţilor !

O altă lepră ateistă, Zergu, a relevat şi el acest lucru :

zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/03/criza-banii-si-biserica.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/04/criza-banii-si-biserica-ii.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/04/criza-banii-si-biserica-iii.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/05/criza-banii-si-biserica-iv.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/05/criza-banii-si-biserica-v.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/06/criza-banii-si-biserica-vi.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/06/criza-banii-si-biserica-vii.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/06/criza-banii-si-biserica-viii.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/06/criza-banii-si-biserica-ix.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/06/criza-banii-si-biserica-x.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/06/criza-banii-si-biserica-xi.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/08/criza-banii-si-biserica-xii.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/08/criza-banii-si-biserica-xiii.html
zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/08/criza-banii-si-biserica-xiv.html

Măi rătăcitule, măi săracule cu duhul, nu vezi că prin aceste articole arăţi de fapt puterea Domnului Dumnezeului nostru ?

O tu, cel care citeşti, să nu te laşi ademenit de vorbele acestor damnaţi, pentru că vorbeşte Necuratul pe gura lor. Să nu asculţi nici despre delirurile lor cu privire la aşa zisa lor ştiinţă şi despre cum a reuşit ea să explice minunile Domnului. Chiar dacă moaştele, Sfânta Lumină de la Ierusalim, întoarcerea Iordanului ... etc. au fost explicate de ştiinţa lor, să nu te laşi amăgit, tu să crezi că acestea sunt opera Tatălui Nostru şi mai mult, îi atestă existenţa.

De multe ori, ateiştii nenorociţi or să-ţi spună despre Big Bang-ul lor şi despre evoluţie. Să nu te laşi amăgit de ştiinţa lor ! Chiar dacă toate doveziile atestă teoriile lor, tu să crezi în continuare că lumea a fost creată acum 6000 de ani. Ei îţi vor arăta dovezi, tu le vei ignora fără preget, căci asta vrea Domnul Dumnezeul nostru.

O ateule, trebuie să abandonezi viaţa asta trăită în ură şi intoleranţă ateistă înainte să ajungi la nivelul lui Hitler sau Stalin şi să omori zeci de miloane de suflete, căci nu vei avea nici o scăpare. Desigur mulţi ateişti vor susţine că ei sunt buni, că nu omoară, nu fură, dar nu te lăsa păcălit ! Toţi ateii sunt la feli de răi ca Hitler şi Stalin idolii lor şi toţi ar organiza genocide numai dacă ar avea ocazia. Dacă este vreunul care este într-adevăr bun, el nu este ateu, el este de fapt creştin care se preface numai ca să pară mai breaz.

De altfel, ia exemplu de moralitate de la păstorii omenirii :















O, oaie rătăcită a Domnului, sper că aceste exemple grăitoare de moralitate creştin-ortodoxă să-ţi fie călăuză în drumul tău spre lumina, care este Iisus Hristos !

Doamne-ajută !

9 comentarii:

  1. În esență cât se poate de potrivit.

    (Articolul are un pic cam prea multe neologisme, nu destule arhaisme și e puțintel prea corect și coerent scris, nu suficient de sumbru și amenințător, dar de data asta te iert... fiule.)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca as fi citi art tau fara sa vad imaginea de pe blog, mai ca te-as fi scuipat intre litere. Noroc cu pozele...
    Oricum felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm... Legea lui Poe în acțiune, drace!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Armand
    Ideea pentru articolul ăsta m-a tăiat ceva mai repede ca diareea spontană şi articolul l-am scris în 10 minute, în conseciinţă nu trebuie luat prea în serios : )

    @draculgol
    Vroiam să pun un disclaimer despre nivelul înalt de sarcasm din articol, dar sincer, strica tot hazul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am adăugat disclaimer-ul cu pricina până la urmă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmatorul episod trebuie sa fie:

    Think about it: don't think about it.

    dupa care dispar toti cititorii (coma, sinucidere, si altele)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteti toti spalati pe creier! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Tin neaparat sa spun ceva care intr-un fel are legatura cu postul.
    Daca Dumnezeu ne-a facut pe noi atunci pe Dumnezeu cine l-a facut? Stiu ca se zice ca Dumnezeu este de la inceputul timpurilor dar mai exact cum a aparut el. Exista varianta cum ca el ar fi aparut dintr-o lumina alba, dar aici ar trebuii sa intervina o mana divina mai puternica decat Dumnezeu si astel se formeaza un cerc gen " Gaina a facut oul si din ou a iesit gaina"

    RăspundețiȘtergere
  9. Este mult mai simplu dacă am porni de la premisa că, pur şi simplu, nu există. Astfel totul are sens.

    RăspundețiȘtergere