God bless fascism

Manisfestări cristofasciste în România. Comentariile sunt de prisos.



Pur şi simplu nu văd nici o diferenţă între habotnicii ortodoxoizi, nazişti şi fundamentaliştii islamişti din Iran. Din acelaşi ciclu :



Tupeul şi aroganţa acestor oameni depăşeşte orice limită deoarece aceaşi dereglaţi umblă cu "argumentul" Hitler era ateu, prin urmare ateii sunt malefici. Eu cred că au fost atât de spălaţi pe creier cu creştinism încât nu văd că de fapt monştrii sub înfăţişare umană sunt ei, că de, e mai uşor să te uiţi la alţii în ogradă şi să-i critici pe nedrept decât să-ţi vezi de sănătatea ta (mintală şi morală). Ia zi-le, tu, Isuse !


4 comentarii:

  1. Singurul motiv pentru care nu s-au apucat de violenta organizata, ca partidul national socialist german, este ca nu exista resurse si vointa dictatoriala pentru asa organizare. Dar daca citesti din istoria ultimului secol si vezi ce pogroame au avut loc prin "tara ortodocsilor", devine evident ca daca oportunitatea apare, ei vor contribui la genocid si vor "prelua" cu bucurie ce ramane dupa victime.

    RăspundețiȘtergere
  2. @DumneZERO :
    Şi mai e nevoie de ceva : o figură carismatică în jurul căreia să se ralieze. Din fericire, treaba nu stă aşa cu cei doi exponenţi ai mişcării cristofasciste din România, care stagnează în obscuritate şi respectiv semi-obscuritate. De aceea nu vreau să le fac reclamă, ci doar să comentez fenomenul (după cum ai observat, nici nu le dau numele).

    RăspundețiȘtergere
  3. În primul rând, Chişinău nu este în România, ci în Republica Moldova...capisci ? iar Republica Moldova nu are nicio treabă cu România, sunt un stat separat, aflat sub influenţa ruşiloşi şi a ucrainienilor.

    Deci, corect era să scrii " Manifestări cristofasciste în Republica Moldova ".

    Poate tu nu ştii istorie, dar Ştefan cel Mare a luptat împotriva islamului şi a otomanilor, apărându-şi ţara şi totodată ortodoxismul. Ce plm să caute un simbol evreiesc lângă statuia lui Ştefan Cel Mare, apărătorul creştinismului ?

    sper să-mi aprobi comentariile...Y U NO APPROVE COMMENTS ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Oops, my bad ! Dar nu e important unde se întâmplă, ci ce se întâmplă şi mai ales de ce.

    Tu prietene, faci dovada intoleranţei ortodoxe care merge mână-n mână cu naţionalismul morbid. Ăia care au instalat menora aia acolo nu au făcut-o în semn de sfidare (o modalitate mai bună ar fi fost să-l umple de ouă stricate pe Ştefan) ci doar în semn de manifestare religioasă. Analog putea să fie şi un mic altar budist că tot reacţia din partea curocefalilor ar fi fost aceeaşi.

    Stai liniştit că aprob orice fel de comentariu care nu e spam. Problema e că sunt un proaspăt emigrant şi blogăreala nu este chiar printre primele mele priorităţi. Cel puţtin pentru moment

    RăspundețiȘtergere